L’entrenador del Barça Xavi Hernández i el jugador Gerard Piqué són optimistes de cara al darrer partit de Champions que el Barça jugarà a Alemanya contra el Bayern de Munic. Els blaugrana necessiten un bon resultat (el mateix que faci el Benfica a casa contra el Dinamo) per passar als vuitens de final i malgrat que els alemanys són un equip temible que ho ha guanyat tot, els blaugrana confien en les seves possibilitats després d‘empatar al Camp Nou contra el Benfica. El Bayern ja s’ha classificat com a primer de grup i el Barça vol aprofitar-ho per sumar una victòria a l’Allianz Arena.

Xavi Hernández: “Ens queda una bala”

El tècnic blaugrana ha dit després del partit que és “una pena perquè perdem una oportunitat, però ens en queda una altra. Hem d’anar a Munic, hem d’anar a guanyar i hem de demostrar que jugant així es pot guanyar. Tenim una altra bala, avui no l’hem fet servir perquè hem empatat i és insuficient, però hem de seguir i hem d’anar a guanyar a Munic“.

Piqué: “Depenem de nosaltres mateixos”

El central del Barça ha dit que “el punt té sabor a poc. Hem fet molt per poder guanyar i hem de generar suficients ocasions. L’empat ens fa dependre de nosaltres mateixos i anem a Munic amb la intenció de guanyar. Estem jugant molt bé, a dalt ens falta una mica d’eficàcia, però ho aconseguirem”.