L’exentrenador del Barça Pep Guardiola ha repassat l’actualitat blaugrana en el torneig de golf benèfic en què ha participat a Mallorca. El tècnic català ha parlat de noms propis, com Gavi, Bernardo Silva o Lewandoski, però també ha enviat un missatge a l’afició blaugrana.

La clau per tornar a aconseguir èxits

Guardiola considera que la situació econòmica del Barça és més complicada del que sembla i ha enviat aquest missatge als aficionats i l’entorn: “La situació és la que és, som els que som, partim d’aquí, a guanyar el pròxim partit, el pròxim i no començar a parlar de grans fites. En el moment en què tothom acceptem que la situació és més complicada que la desitjada i que potser costarà més, els èxits arribaran més aviat”. I ha dit que potser no és qüestió d’un any, sinó de dos, però que cal tenir paciència.

Gavi, Bernardo Silva i Lewandoski

També ha parlat de noms propis, com Bernardo Silva, jugador del City. Creu que el Barça “ho tindrà molt difícil” si el vol fitxar. A més, com a culer espera que Gavi renovi amb el Barça i, sobre la possible adaptació de Robert Lewandoski, a qui va tenir a les seves ordres al Bayern de Munic, no en té cap dubte. Una altra cosa és que “el club s’ho pugi permetre”.