Joan Laporta ha tornat a parlar de l’adeu de Leo Messi del FC Barcelona. El president del Barça ha afirmat en una entrevista a ‘Els matins’ de TV3 que “mai no vaig demanar al Leo jugar gratis, ell té raó quan diu això, jo mai no li vaig demanar”. Laporta ha volgut matisar unes declaracions de fa uns mesos, en què va afirmar que a l’estiu “va tenir l’esperança que Messi es quedaria gratis”. Ara bé, Laporta sí que ha reiterat de nou que “en tot cas, el fet de jugar gratis havia de sortir d’ell”.

El màxim dirigent culer també ha volgut tenir unes paraules d’afecte cap a Messi per destensar la seva relació: “El club ha de tenir una bona relació amb el que ha estat el millor jugador de la seva història i un dels millors del món, o el millor. Respecto la posició que Messi cregui que ha de tenir, per la meva part té la mà estesa”.

Laporta assegura que va donar-ho tot per Messi

Laporta ha explicat que els votants de les eleccions sabien el que votaven si l’escollien a ell. El president ha dit que van fer tot el possible perquè Messi es quedés al Barça: “Teníem un acord tancat, però la Lliga no va acceptar les condicions i va canviar tota la dinàmica del contracte”.