Mirotic
@FCBBasquet

El FC Barcelona ha anunciat el fitxatge estrella d’aquest estiu, el del jugador, de 28 anys i 2,08 metres, Nikola Mirotic. Tant el club com Mirotic han arribat a un acord perquè l’aler pivot vesteixi de blaugrana les pròximes temporades. És la tercera incorporació del Barça de bàsquet després dels anuncis oficials de Higgins, Davies. La presentació de Mirotic serà dilluns a les 13. 30 h.

Un contracte de 3+1

El jugador, nascut a Podgorica, firma un contracte de 3+1 amb el club blaugrana i el seu salari anirà augmentant cada any.

Arriba com agent lliure

Mirotic ha finalitzat aquest estiu el seu contracte amb els Milwaukee Bucks i arriba al Barça de bàsquet a cost zero. El principal motiu de l’internacional espanyol per deixar l’NBA, era el seu desig de tornar a jugar a Europa. A més, el jugador va pagar l’última quota de la clàusula de rescissió al Reial Madrid de 2,5 milions d’euros. Per tant, Mirotic s’ha desvinculat completament del club blanc i pot fitxar per un equip europeu.

Retorna a l’ACB

Després de cinc temporades, Mirotic retornarà a la Lliga Endesa. Va jugar al Reial Madrid durant sis anys, en el període entre 2008-2014, on va guanyar una Lliga ACB, dues Copes del Rei i dues Supercopes d’Espanya.