Barça i Sevilla arriben cansats

Per Miquel Soler les poques rotacions que han fet Valverde i Montella durant la temporada fa que ara els dos equips arribin al tram final del curs justets físicament.

El Barça dominarà i el Sevilla jugarà al contraatac

L’exjugador i extrenador de futbol no preveu sorpreses en els plantejaments dels dos equips. Per Soler el Barça tindrà el control del partit i el domini de la pilota i el Sevilla esperarà la seva oportunitat al contraatac.

Tenir Messi és una garantia

L’equip que té Messi té avantatge. L’argentí, per Soler, pot canviar un partit en una sola jugada. Messi és decisiu.

El Barça és favorit

Per Miquel Soler el Barça és favorit de cara a la final de dissabte. Pel gironí l’experiència dels blaugrana i la millor plantilla fan que els culers surtin amb avantatge.

Miquel Soler va guanyar una Copa del Rei amb el Barça

L’exblaugrana recorda la final de la Copa del Rei de l’any 1990. El Barça es va proclamar campió, després de guanyar el Madrid per 2 a 0. Soler va sortir en el minut 70 substituint Guillermo Amor. Després de lluitar una pilota va donar l’assistència del segon gol a Julio Salinas.

Soler també va jugar al Sevilla

El lateral esquerre va jugar al Sevilla dues temporades, la 1993-1994 i la 1994-1995. Va ser una de les seves millors èpoques, ja que va ser titular gairebé sempre.

Els títols marquen les urgències de Barça i Sevilla

Per Soler la gran quantitat de títols que ha guanyat el Barça els últims anys fa que ara un possible doblet, Lliga i Copa, no es valori com abans. Amb el Sevilla passa el mateix. Els triomfs a l’Europa League obliguen els andalusos.

L’entrevista sencera a Miquel Soler