Mikel Azparen continuarà sent l’entrenador de la UE Sant Andreu la propera temporada. Després de dues temporades amb bons resultats, el tècnic basc s’ha guanyat a pols la continuïtat.

Mikel Azparren va defensar la samarreta del Sant Andreu com a jugador durant tres temporades. Ara podrà dir també que, com a mínim, també va ser el tècnic quadribarrat durant tres temporades més i s’ho ha guanyat a pols. La primera experiència del tècnic a la banqueta va ser un partit aïllat de fa tres temporades en la transició del canvi de banqueta de Manolo Márquez per Joan Esteva. Després de set partits sense guanyar, cinc derrotes i en un complicat 15è lloc en la classificació, l’equip va sorprendre amb una golejada al Narcís Sala per 6 a 0 contra el Rubí. 

L’any va acabar bé amb Joan Esteva però el club va decidir no renovar-lo i apostar per l’exjugador que formava part de l’equip tècnic. No es van equivocar. L’any passat l’equip va quedar 5è, a quatre punts del play-off. Una relliscada a final de temporada els va deixar fora d’aspirar a Segona Divisió B, cosa que aquest any no s’ha permès el tècnic, Mikel Azparren. Tot i això, la directiva va decidir renovar Mikel Azparren una temporada més, i sembla que aquesta sí que serà amb play-off inclòs. El que no sabem encara és si serà la tercera temporada com a tècnic a Tercera o tornarà l’equip a Segona Divisió B.

Mikel Azparren a la banqueta andreuenca

 

La trajectòria de Mikel Azparren com a tècnic quadribarrat