Miguel de Toro s’ha convertit en el tercer fitxatge de l’Atlètic-Barceloneta per a la pròxima temporada. El sevillà ens ha valorat la seva incorporació al club mariner.

Un somni complert

Un cop arribat del Mundial de Corea, on ha aconseguit la medalla de plata amb la selecció espanyola, de Toro ha afirmat que “fitxar per l’Atlètic-Barceloneta era un objectiu que buscava des de fa temps. Volia jugar amb un equip gran, per poder estar al nivell de la resta de companys de selecció.”. També considera que “potser he arribat més tard del previst, però vull aprendre del millors i el CNAB és ideal“.

Miguel de Toro amb la medalla de plata del Mundial
@MigDeto

De l’Escullera a la Sant Sebastià passant per la Josep Vallés

Amb l’arribada de Miguel de Toro a la Barceloneta, el jugador torna al barri on va començar a jugar que va arribar a Catalunya. Aquest andalús, de 26 anys, va fitxar pel CN Barcelona provinent del CW Sevilla. A la Nova Escullera va estar tres temporades, abans de fitxar pel Club Esportiu Mediterrani. Amb els de Sants també ha estat tres cursos abans de ser jugador de l’Atlètic-Barceloneta.

Amb l’equip de la Josep Vallés hem pogut veure alguna de les virtuts d’aquest boia internacional, que, amb Espanya, s’ha proclamat sotscampió d’Europa i ha estat medalla de plata al Mundial de Gwangju.