Miguel López ha deixat la banqueta del Júpiter després de la consecució de l’objectiu pel qual se l’havia contractat: salvar la categoria de l’equip. El tècnic de Carboneras va agafar l’equip a finals de febrer després que Rubén García dimitís del càrrec amb l’equip a només tres punts de la zona de descens. El club, amb López a la banqueta, ha aconseguit capgirar una situació delicada i evitar el descens a  Segona Catalana. L’única taca va ser la derrota per 6 a 1 davant el Mollerussa en l’última jornada ja sense res en joc.

Miguel López salva el Júpiter

L’entrenador ha aconseguit un total de 20 punts en els 11 partits que ha dirigit, amb sis victòries, dos empats i tres derrotes. Amb aquests números, Miguel López hauria acabat la “seva Lliga” en tercer lloc, només per darrere de l’Andorra (campió) i l’Igualada, tercer classificat. El tècnic destaca: “Vam fer un parell d’incorporacions, la de Ruy Gama ha estat bastant determinant perquè ha marcat gols que han suposat punts”. També posa de manifest que era molt important “canviar la mentalitat de l’equip”.

Miguel López deixa el CE Júpiter 2019

Poc “feeling” amb el director esportiu

Acabada la temporada, Miguel López no seguirà a la banqueta del club gris-i-negre, tot i que tenia voluntat de continuar, però el tècnic no ha tingut una bona relació amb el director esportiu, Álex Redondo. “Ell és el primer artífex que no ha volgut que jo continués. Ha posat pals a les rodes”, posa de manifest López. El tècnic té clar que “sense tenir ‘feeling’ amb el director esportiu no podia continuar.”

Amb ganes d’entrenar

Miguel López té ganes i il·lusió de continuar entrenant i espera, pacientment, l’oportunitat que sorgeixi. Això sí, el club que el fitxi ja sap com és ell i, per tant, ha de tenir molt clar el perfil i si encaixa en el projecte. Amb 54 anys, el tècnic encara té molta corda i de ben segur que el continuarem veient per les banquetes d’algun equip del futbol català modest.