La renovació de Leo Messi pel Barça a hores d’ara està enlaire. Semblava que la signatura del nou contracte del jugador argentí amb el club blaugrana era imminent, qüestió d’hores, però a última hora certs detalls estan fent que la signatura no es concreti i no acabi de ser una realitat.

Semblava fet, però…

De fet, aquest dimecres el Barça era optimista i volia i tenia la intenció d’anunciar la renovació de Messi aquest mateix dijous o divendres pensant que aquest diumenge es disputa el Trofeu Joan Gamper. Però les coses no aniran tan ràpid.

De fet, el pare de Messi, que també és el seu agent, va arribar aquest dimecres a Barcelona per acabar d’arribar a un acord. Aquest dijous Jorge Messi ha mantingut una reunió amb representants del FC Barcelona i a hores d’ara cap de les dues parts ha dit res de res. Un silenci inquietant i que es pot interpretar que l‘acord entre les dues parts no està tan a prop com es pensava.

Messi no veu clar el projecte esportiu

Messi també va arribar aquest dimecres a Barcelona posant punt final a les seves vacances d’Eivissa. Segons algunes informacions el futbolista no acabaria de veure clar el projecte esportiu del Barça i, per tant, sembla que podria haver aturat la signatura del nou contracte. Per tant, aturada important a la renovació de l’argentí pel club blaugrana.