Messi

Messi tampoc no s’ha entrenat aquest divendres amb la resta de l’equip, L’argentí no va saltar a la gespa i es va quedar al gimnàs en l’entrenament de dimecres i després del dia de festa d’aquest dijous, avui, divendres no ha sortit al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El club en un comunicat ha dit que Messi ha fet treball específic en el retorn a l’activitat de l’equip. Explica el comunicat que el capità blaugrana té una petita contractura al quàdriceps de la cama dreta. I que per això ha fet treball específic per evitar riscos, ja que queden vuit dies per al primer compromís de Lliga. En el propers dies està previst que torni a treballar amb els grup.

Dimecres l’absència de Messi era perquè va fer treball específic al gimnàs. Una feina planificada i de prevenció i en cap moment es va donar importància que el futbolista no s’entrenés sobre la gespa. Aquest divendres, i per segon entrenament consecutiu, el jugador no ha tornat a saltar a la gespa.

 

Queda una setmana i un dia, el dissabte 13 de juny, perquè el Barça jugui el primer partit del retorn a la Lliga al camp del Mallorca i aquestes dues absències de Messi fan pensar que l’argentí és dubte per jugar al camp dels balears.