Leo Messi torna a marcar a la Champions, la competició que desitja des que la va guanyar per darrer cop amb el Barça l’any 2015 al costat de Neymar. El primer gol que ha fet amb la samarreta del PSG va ser marca de la casa. Arrenca des de la línia de tres quarts, fa una paret amb Mbappé, i el crac clava la pilota a l’escaire esquerre d’Ederson, que potser esperava que l’enviés on el 90 % dels futbolistes haurien fet, és a dir, a la dreta del porter.

A la quarta ha estat la vençuda per a Messi

Messi ha hagut d’esperar al quart partit amb els parisencs per estrenar la casella de gols. Contra l’Stade de Reims va jugar una estona; contra el Lió, Pochettino va substituir-lo a un quart d’hora del final del matx, i davant el Bruges a la Champions tampoc no va marcar. Va fer-ho davant el Manchester City de Pep Guardiola, el tècnic que va aconseguir que el millor jugador del món es convertís en el millor de la història. El 2 a 0 final situa el PSG com a colíder del grup A de la Champions amb els mateixos quatre punts que el Bruges. El City en té tres i el Leipzig d’Ilaix Moriba encara no s’ha estrenat.

A París no només celebren el gran gol de Messi, també els va agradar molt que defensés una falta directa dels anglesos estirant-se a terra per evitar que, eventualment, la pilota anés arran de gespa. Al Parc dels Prínceps consideren ben pagats els 30 milions d’euros que Messi cobrarà aquesta temporada.