Les setmanes de crisi del coronavirus han fet que Leo Messi encara tingui més ganes de tornar a competir. El crac argentí se sent a gust en els entrenaments i ha fet un dels gols que ens té acostumats, però com que feia tant de temps que no el veiem…

La jugada del gol de Messi, (minut 2,39 del vídeo)

Messi

domina la pilota al límit de l’àrea en perpendicular a Ter Stegen. Gerard Piqué és qui intenta impedir que Messi entri a la zona de perill, però com que el 10 blaugrana és imprevisible, Piqué va cap a un cantó i cap a l’altre en funció del ball de Messi. L’argentí veu un forat ara que Gerard ha quedat desenfocat a la jugada, passa la pilota a l’extrem dret de l’interior de l’àrea, apareix Sergi Roberto, el lateral fa una passada horitzontal cap a la línia de porteria, Messi ha corregut fins allà sabent que la pilota aniria a parar als seus peus, l’oposició de Luis Suárez és molt minsa, Messi rep, xuta i bat Ter Stegen.

Setién, amb la mascareta del Barça

Aquest dilluns el Barça va informar que a la botiga del passeig de Gràcia ja es podien comprar les mascaretes amb els colors i els emblemes del FC Barcelona. El Departament de Màrqueting ha fet la seva feina i avui Quique Setién i els seus col·laboradors, els únics que estan obligats a dur la mascareta durant tot l’entrenament, se l’han posada i han fet promoció del nou producte de la marca Barça.