El Bate Borissov va sortir amb un plantejament ultradefensiu, però de poc li va servir perquè els blaugrana van golejar, sense gairebé despentinar-se, el conjunt bielorrús. Guardiola va tornar al 4-3-3 habitual i Alves ho va agrair. El brasiler es va mostrar més incisiu que mai i una centrada seva la va desviar Volodko per fer el 0 a 1 al minut 18. Tres minuts més tard, Pedro va ampliar el marcador després d’una centrada de Villa. La sentència va arribar abans del descans, amb una altra centrada d’Alves, una errada del porter Gutor, i un cop de cap de Messi.
El monòleg blaugrana va continuar a la segona meitat amb un gran gol de Messi, el número 194 de l’argentí amb el Barça. Amb 24 anys, Leo Messi ha igualat un mite com Kubala i és a 41 gols del màxim golejador blaugrana de la història, César, amb 235. Villa no va voler faltar a la festa i al minut 90 va fer el 0 a 5, una altra maneta per a un equip que continua amb un nivell d’exigència i d’espectacularitat fora del normal.

Puyol, dubte per diumenge

L’únic contratemps del partit va ser la contusió costal a la part dreta que va rebre Puyol. Aquest dijous el defensa encara tenia molèsties, per tant, farà treball específic i l’evolució marcarà si està disponible per a Guardiola de cara a jugar el partit de diumenge al camp de l’Soprting de Gijón.