El davanter blaugrana Leo Messi ha repassat l’actualitat blaugrana en una entrevista al diari ‘Sport’. L’argentí ha dit que no sap si el club ha fet tot el possible per portar el brasiler Neymar i afegeix que la plantilla actual és “espectacular”. El capità també ha dit que no vol marxar del Barça però que vol un projecte guanyador.

L’argentí volia tornar a jugar amb Neymar

Messi ha dit que li hauria agradat que vingués Neymar, tot i que “no tenia informació de les negociacions per saber si es va fer tot el possible”. L’argentí ha explicat que va parlar amb Neymar durant les negociacions i que el brasiler tenia moltes ganes de venir. També entén que negociar amb el PSG era difícil, però no ha sabut mai quines eren les intencions de la directiva. El capità blaugrana creu que “el fitxatge del brasiler hauria estar molt bo també per temes d’imatge, ingressos i creixement”. Després de la novel·la, l’argentí ha confessat que ja no ha parlat més amb Neymar.

El vestuari opina però no demana

Messi ha negat que el vestuari demanés el fitxatge. Tot i això, ha dit que “la plantilla donava la seva opinió”, com la donen sempre ha afirmat, per exemple en el cas Griezmann. Messi, però, no es lamenta excessivament; ha dit que li hauria agradat “que vingués però crec que tenim una plantilla espectacular per optar a tot sense Neymar”.

L’entrevista sencera a Messi