Leo Messi es prodiga poc pels mitjans de comunicació. El capità blaugrana no acostuma a fer rodes de premsa i encara menys entrevistes personalitzades a mitjans catalans o espanyols. És per això que l’entrevista concedida al diari ‘Sport’ ha suscitat tant interès. El 10 del Barça ha repassat l’actualitat del club durant més de mitja hora.

Messi volia Neymar al Barça

L’argentí ha parlat del tema de l’estiu: el fixatge frustrat de Neymar. Messi ha dit que volia el brasiler al seu costat i ha insinuat que potser la directiva no va fer prou per fitxar-lo.

Messi podria marxar a final de temporada

Messi també ha parlat de la seva clàusula de rescissió, la qual Josep Maria Bartomeu ja va explicar que desapareixeria al final de temporada. El jugador blaugrana podria marxar del club sense pagar ni un sol euro, una situació que ha creat dubtes i incertesa entre els aficionats del Barça. Messi ha volgut deixar clar que ell està molt a gust al Barça, que vol “estar al Barça tot el que pugui, fer tota la carrera aquí perquè és casa meva“. 

El crac del Barça ha afegit que “no vull tenir un contracte llarg i quedar-me aquí per culpa del contracte, sinó perquè vull estar bé físicament i ser important”.

Messi vol un equip guanyador

Tot i la voluntat de quedar-se molts anys al club, Messi ha deixat clar que és indispensable per quedar-se que “hi hagi un projecte guanyador, per seguir competint i guanyant”. 

L’entrevista sencera a Messi