Memphis Depay ha jugat el primer partit com a blaugrana i ja il·lusiona els aficionats culers. El jugador holandès ha sortit els últims minuts de la primera meitat en substitució del Rey Manaj, que tenia una cefalea.

Un Memphis Depay desequilibrant

En els pocs minuts de la primera meitat, Memphis Depay ha fet aixecar el públic de l’estadi Johan Cruyff amb un parell d’accions destacades. L’holandès, que s’ha incorporat aquesta setmana als entrenaments i que van presentar dijous, s’ha mostrat molt actiu i desequilibrant.

Gol de penal a la represa

Memphis ha continuat amb ganes i ha demostrat la qualitat que té. Cal destacar un xut que ha anat fora i una ocasió dins l’àrea en què no ha pogut xutar perquè estava d’esquena a porteria. L’holandès ha marcat el 3 a 1 de penal i ha deixat molt bones sensacions de cara a la nova temporada.