CE Mediterrani

El CE Mediterrani ha guanyat el BVSC Zuglo hongarès a Berlín i s’ha classificat com a segon de grup per a la següent ronda de l’Eurolliga de waterpolo. Un gol de Clara Espar a 3 segons del final ha donat la victòria a les noies entrenades per Marc Comas.

Remuntada a l’últim quart

Després d’un primer quart igualat amb un parcial de 4 a 4 les hongareses han acabat anant al descans amb un gol d’avantatge. En la segona part, les noies entrenades per Marc Comas no han sortit bé i el BVSC Zuglo s’ha avançat amb un parcial de 1 a 3. En l’últim quart, les santsenques ho tenien molt difícil perquè havien de remuntar 4 gols per guanyar per partit però el Mediterrani ha demostrat que son capaces de tot. El Medi ha arribat amb opcions en el tram final i s’ha posat a un gol a 1’19” per al final. Dos gols de Helena Dalmases i Clara Espar en els darrers instants de partit han capgirat el marcador en un final de partit de cine que certifica la classificació de les barcelonines per a la següent ronda després dels bons resultats del dia anterior i el mateix matí.