mediterrani

El confinament a casa a causa del coronavirus està canviant les rutines de cadascú de nosaltres. Quedar-se a casa significa una vida molt sedentària i molts han estat els clubs i entitats esportives que a través de les seves pàgines web han proposat tota una sèrie d’exercicis per intentar mantenir-se actiu.

El Mediterrani t’ajuda a mantenir-te actiu

Una d’aquestes entitats és el Club Esportiu Mediterrani que amb la iniciativa cemediterraniesquedaacasa.com proposa tot un seguit d’exercicis planificats pels entrenadors del club per mantenir-nos actius. L’objectiu és donar la possibilitat de fer una bon grapat d’activitats per moure’ns i no caure en el sedentarisme. A més, des del club també es donen una sèrie de consells de nutrició i d’estil de vida per intentar passar aquests dies de confinament de la millor manera possible.

De fet, diversos socis del Mediterrani ja han posat en pràctica aquests consells i des de casa seva ens envien missatges positius.

El club anima tots els socis i sòcies a gravar un vídeo fent algun tipus d’exercicis i a compartir-lo a través de les xarxes per fer aquests dies de confinament més agradables.