El Club Esportiu Mediterrani ha trencat la ratxa de dues victòries consecutives després de perdre amb el Terrassa per 9 a 11 en partit avançat de la quarta jornada de la Lliga Premaat de waterpolo masculí.

El Terrassa marca distàncies des de l’inici

El CN Terrassa ha arribat a la piscina Josep Vallès sense haver perdut cap partit i ha marxat de Sants mantenint aquesta estadística. El conjunt de Dídac Cobacho ha tingut un inici fulgurant, cosa que li ha permès marxar al final del primer quart amb un còmode 1 a 4. El Mediterrani només ha pogut acostar-se en el marcador amb l’1 a 1. Després, el conjunt de Jahzeel Martínez ha vist com els egarencs han anat ampliant distàncies en el marcador.

Al segon període, el Terrassa ha arribat a tenir quatre gols d’avantatge, que just abans del descans, Javi Gorria ha deixat en 4 a 7.

L’últim període per al Mediterrani

Després de la mitja part, el Terrassa ha controlat el partit i ha pogut mantenir la distància en el marcador. Un gol d’Agustí Pericas, màxim anotador del matx, ha posat el 5 a 8 a favor dels de Dídac Cobacho. Els egarencs han arribat a l’últim quart amb un 6 a 10 a favor seu.

Amb el partit gairebé decidit, el Terrassa ha començat a pensar en l’enfrontament de Champions que tindran dissabte davant el Pro Recco, i el Mediterrani ho ha aprofitat per retallar distàncies fins al 9 a 11 final.

Amb la derrota, el conjunt de Sants trenca la ratxa de dues victòries seguides després d’imposar-se al Canoe i el Mataró, en les dues jornades anteriors.