El Mediterrani ha encarat el partit amb la dificilíssima missió  de guanyar al gran favorit, el Sabadell. L’equip barceloní ha començat avançant-se al marcador en un inici ple de coratge. Coratge que ha anat diluint-se al llarg del matx un cop que s’han posat les sabadellenques al davant en el marcador. A partir d’aquell moment, el Medi s’ha vist amb problemes per trencar la defensa rival, això ho ha aprofitat el conjunt de David Palma per ser més efectiu en atac i han sumat un parcial de 0 gols a 7. Tot i això el Medi ha aconseguit anotar 2 gols més i s’ha arribat al descans amb un 3 a 7 favorable al Sabadell encara amb l’eliminatòria per decidir.

A la segona meitat, les visitants han continuat mostrant un nivell superior que no ha donat lloc a la reacció local. Al final del tercer període el marcador ja era de 5 gols a 11, diferència que s’ha incrementat en els darrers 8 minuts fins al 5 a 15 final. Un resultat contundent que dona accés al Sabadell a la final de la Lliga de waterpolo femení. El Medi conclou la temporada en una quarta posició molt meritòria tot i la joventut de l’equip entrenat per Marc Comas.