El Mediterrani ha superat el Rubí als quarts de final de la Copa de la Reina per 2 a 17 i s’ha classificat per a les semifinals de la competició. Les santsenques s’han imposat en un partit totalment controlat de principi a fi. A les semifinals s’enfrontaran al Mataró que ha derrotat el Terrassa per 10 a 12.

El Medi no dona opcions al Rubí

El Mediterrani ha entrat al duel amb intensitat i ha anat per feina. Les santsenques s’han posat per davant al marcador amb dos gols inicials (0-2). La bona defensa de l’equip barceloní ha deixat al Rubí allunyat de porteria i forçat a llençar des de la llarga distància. Les vallesanes no han estat encertades i han aprofitat les superioritats. A l’inici del segon quart, el Medi ha seguit amb la mateixa tònica i s’ha posat amb un 1 a 5 a favor. El Rubí per la seva part, ha estat incapaç de retallar distàncies i s’ha arribat al descans amb un 2 a 6 a favor de les de Marian Díaz.

Piconadora santsenca

A la represa, el Medi ha mantingut la intensitat i ha seguit ampliant la renda. Al tercer quart, les barcelonines han aconseguit una diferència de nou gols a favor deixant sentenciat el partit (2-11). El darrer quart ha estat novament un monòleg barceloní, amb un Rubí que res ha pogut fer en tot el duel. El resultat final ha estat de 2 a 17 i el Mediterrani jugarà les semifinals de la Copa de la Reina contra el Mataró, aquest dissabte 10 d’abril a les 11 h.