El Club Esportiu Mediterrani no ha tingut cap problema per superar el Club Natació Rubí en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Els dos equips es jugaven ser entre els quatre primers classificats. Al final, han estat les de Sants les que s’han emportat la victòria de forma clara després de guanyar per 12 a 4.

Distàncies des d’un bon inici

L’equip de Marc Comas ha sortit a totes des d’un bon inici. Parcial de 4 a 0 en el primer quart, que ja deixava encarrilat el partit. Al segon període, la mateixa dinàmica. Parcial de 3 a 1 i al descans, el marcador que ja era de 7 a 1 per a les santsenques.

Després del descans, el Mediterrani ha tornar a eixamplar les distàncies fins al 12 a 4 definitiu.

CE Mediterrani - CN Rubí (12-4)

Un cop acabat el partit, el tècnic del Mediterrani, Marc Comas, valorava molt positivament el partit sobretot “en la part defensiva en la qual hem estat molt bé. Si ho fas bé en defensa és més fàcil poder guanyar el partit.”

La pròxima setmana coneixerem els vuit equips que disputaran la Copa de la Reina. Els dos equips barcelonins, Mediterrani i Sant Andreu, ja estan classificats.

La fitxa del partit

CE Mediterrani: Larissa Kuijpers, Begoña Durán (1), Lidia Casado, Aitana García, Roser Tarragó (1), Berta Pascual (1), Clara Espar (1), Marta Ungría, Berta Setó, Helena Dalmases (2), Carla Toha (3), Sarah Lizotte (3), Natasha Trojan. Entrenador: Marc Comas.

CN Rubí: Paula Rutgers, Dana Gerschcovsky, Ariadna Ruiz (3), Alba Gómez, Raquel Roldán, Elena Ruiz, Raquel Prieto (1), Alba Rodríguez, Carlota Alonso, Laia Soriano, Amanda Triviño i Carla Asensio. Entrenador: David Martín.