Mediterrani

El Mediterrani ha començat amb mal peu la seva participació a la fase de grups de l’Eurocup. Els santsencs han perdut clarament el primer partit de tres d’aquesta ronda contra el Radniki per 9 a 13.

Inici esperançador del Mediterrani

Tot i començar perdent, el primer quart dels barcelonins ha estat per emmarcar. Els gols de Galeev, Edwards —que n’ha fet dos— i Álvaro García han col·locat un esperançador 4 a 1 en el marcador. L’equip funcionava rodó i es podia creure en la victòria. En el segon període la decoració ha canviat totalment. El partit ha fet un gir de 180 graus i el Radniki s’ha fet amb el control. Els serbis li han tornat el parcial i, fins i tot, han capgirat el marcador. A la mitja part el resultat ha estat de 5 a 6.

Tot es decideix en el tercer quart

Els minuts de descans no han servit per canviar la dinàmica. El Radniki ha seguit dominant i el Meditterani ha estat incapaç d’igualar primer el partit dins l’aigua i, per tant, en el marcador. Un parcial de 2 a 6 en aquest quart ha deixat el matx més que vist per a sentencia. L’últim i definitiu període, amb tot decidit, ha estat un pur tràmit i ha servit per tancar el partit amb el 9 a 13 final. Aquest dissabte, els barcelonins jugaran el segon partit d’aquesta fase de grups de l’Eurocup, el rival serà contra l’amfitrió, el Savona italià.