El CE Mediterrani ha perdut contra el CN Mataró en el partit de la jornada a la Lliga Premaat femenina. Les de Marc Comas només han pogut guanyar l’últim quart i han acabat sucumbint per 9 a 13. La derrota impedeix que les barcelonines enxampin les maresmenques al capdavant de la classificació. Ara mateix, el Mataró té sis punts més que el Mediterrani.

Un segon quart que ha marcat el matx

El Medi no ha estat capaç de manar en el marcador en cap moment. Les barcelonines han igualat el gol inicial de Clara Cambray, però han acabat perdent el quart per 3 gols a 4 tot i les dues dianes de Clara Espar, la millor del Mediterrani amb quatre gols. La desfeta ha arribat al segon quart. Les maresmenques han obert escletxa amb un parcial de 0 a 3, amb dos gols d’Anni Espar, considerada la millor del partit i que ha deixat l’enfrontament molt coll amunt.

A remolc és més difícil

Les de Marc Comas han millorat la imatge del segon quart, però no han pogut retallar distàncies. De fet, el 4 a 10 ha significat la major renda favorable a les mataronines. Amb un 5 a 10 a l’hora de començar l’últim període, el matx estava pràcticament impossible. Tot i guanyar el quart, les de Marc Comas només han pogut maquillar el resultat amb el 9 a 13 final. El resultat fa que el Mataró ampliï l’avantatge com a líder de la Divisió d’Honor fins als sis punts.