Messi Pochettino

Mauricio Pochettino va donar explicacions pel canvi de Leo Messi després del partit contra l’Olympique de Lió. El tècnic del PSG va dir que va substituir l’astre argentí per protegir-lo d’una lesió, però a Messi no li va agradar gens la decisió i va obrir la caixa dels trons quan va abandonar el camp sense donar la mà a l’entrenador i amb cara de pocs amics.

Pochettino, sobre Messi: “Hem de prendre decisions”

Pochettino va explicar en acabar el partit que “vam prendre la decisió de treure Leo Messi per una possible lesió en el futur. S’apropen partits importants i s’ha de protegir. Són decisions que prenen per l’equip. Tot el món sap que tenim grans jugadors i hem de prendre decisions. De vegades pot resultar atractiu i, de vegades, no tant”.

Quan el tècnic argent´í va canviar Messi per Achraf en el minut 75 de partit amb empat a 1 en el marcador, el davanter va fer cara de no entendre res. Pochettino se li va acostar per donar-li la mà i Messi no li va tornar el gest. A partir d’aquí, la pol`èmica es va encendre. Segons l’entrenador de l’equip parisenc, “després del canvi li vaig preguntar a Messi si estava bé i estava bé, així que [estic] tranquil”.

La cara de pomes agres de Messi a la banqueta del PSG després del canvi

Messi no celebra la victòria

El partit va acabar amb victòria en l’´últim moment del PSG i els jugadors ho van anar a celebrar amb l’afició. No va ser el cas de Messi, que continuava enfadat i es va quedar al vestidor.