El nou projecte del CN Sant Andreu, amb Juan Carlos Sanchón al capdavant, no ha pogut debutar amb victòria a la Lliga Premaat de waterpolo. Els andreuencs han perdut contra el Mataró per un ajustat 9 a 8.

El primer quart, decisiu per als gols

Els espectadors que s’han acostat a la piscina Joan Serra de Mataró han pogut veure un partit molt igualat. Tant, que el 2 a 1 del primer quart ha estat clau per al triomf dels de Beto Fernández. Aquest mínim gol d’avantatge dels primers vuit minuts ha acabat significant el triomf dels mataronins, ja que la resta de parcials han estat sempre d’empat.

CN Mataró - CN Sant Andreu (9-8)
@rfen_directo

El Sant Andreu, que aquesta temporada té a Juan Carlos Sanchón com a entrenador, ha vist com el CN Mataró sempre estava al davant en el marcador. Els de la capital del Maresme han arribat a tenir avantatges de tres gols, però un cop aconseguides, els andreuencs, amb casquet blau, han pogut retallar-les. Però, mai han estat capaços d’igualar el partit i, finalment, els tres punts s’han quedat a la piscina del Centre Natació Mataró gràcies al triomf dels locals per 9 a 8.