Derrota clara del CN Catalunya davant el Centre Natació Mataró a la piscina Joan Serra. El conjunt de Gabor Egedi no ha pogut fer res contra les maresmenques i ha caigut derrotat per 16 a 6 Les gracienques sumen vuit derrotes per cinc victòries.

Tot decidit a la primera part

El partit entre el Mataró i el Catalunya no ha tingut color. L’equip de Dani Ballart, absent després de donar positiu per la covid-19, i que també ha tingut les baixes d’Anni Espar i Bella Markoch, ha dominat des d’un bon inici. El primer quart ha estat per a les mataronines amb un parcial de 3 a 0. Un resultat que al descans ja era de 8 a 1 i que ho deixava tot sentenciat.

A la represa, el ritme i l’encert de les locals no ha afluixat. El tercer quart ha estat, un altre cop, un passeig per al conjunt entrenat per Elena Padilla. Un parcial de 6 a 1 ha fet que s’hagi arribat a l’últim quart amb un contundent 14 a 2 favorable a les mataronines.

L’últim període ha estat un pur tràmit. El Catalunya ho ha aprofitat per retallar una mica les diferències. De fet, ha estat el conjunt de Gabor Egedi qui s’ha endut el quart amb un parcial de 2 a 4 que ha deixat el definitiu 16 a 6 en el marcador.

Quan hem perdut la por, hem jugat millor.