El Martinenc s’ha endut la victòria contra el Tàrrega per 1 a 2. Els de Javi Gómez han aconseguit remuntar el gol inicial dels locals i imposar-se al marcador en el minut 88. Amb aquests tres punts, l’equip encadena una dinàmica de tres victòries consecutives a la Lliga, l’última contra el Sant Ildefons. Amb aquest resultat, l’equip se situa setè a la classificació, amb 29 punts.

Capacitat de remuntada

El Martinenc ha sortit fent una primera part molt seriosa però amb poc encert de cara a la porteria. La primera mitja hora de joc, els locals s’han avançat al marcador amb un gol de Roger Escamilla. Els de Javi Gómez han marxat al descans amb un resultat negatiu al marcador tot i les ocasions de gol ocasionades pels diables.

A la represa del partit, el Martinenc ha sortit amb més profunditat en el joc, fet que els ha permès empatar el matx al minut 66. Amb el partit igualat en el marcador, els diables no s’han conformat amb l’empat i han continuat creant ocasions per imposar-se en el marcador. A les acaballes del partit, al minut 88, Ahufinger ha rematat una centrada de Canelada que ha acabat al fons de la porteria, i ha marcat així el que seria l’últim gol del partit. Amb aquesta victòria, els de Javi Gómez firmen un excel·lent inici d’aquesta segona volta del campionat.