El Martinenc ha rebut la visita del San Cristóbal al Municipal del Guinardó en un partit que ha acabat amb empat a 1.

En la primera part els homes entrenats per Miguel López han creat més perill, però han estat els visitants els que s’han avançat en el minut 36 amb un contracop que ha culminat Kevin per fer el 0 a 1. Abans del descans, però, els del Guinardó han empatat després d’una jugada per la banda entre Kilian i Rovira que Joel ha rematat. En la segona part, el Martinenc ha insistit, i també el San Cristóbal. Els dos equips han gaudit d’oportunitats per marcar però finalment el marcador no s’ha mogut.

Miguel López creu que, tot i que no han estat massa intensos, les sensacions no són dolentes i encara estan en fase d’adaptació. Aquest, és el quart empat del Martinenc en cinc partits disputats de Lliga. Els del Guinardó segueixen sense assaborir la victòria i aquest cap de setmana visiten el camp del Santboià.

Fitxa del partit

FC Martinenc: Buetas, Megía, Eric Ruiz, Ramon Suárez, Fran Ochoa, Marçal Lladó, Rovira, Jandro, Joel, Roland Garros.

CP San Cristóbal: Dani Lladó, Prados, Almirall, Alex Alba, Cristian, Joan Muntada, Kevin, Victor, Hassen, Cabrera i Mario.

Gols: Kevin (0-1, 36′), Joel (1-1, 45′).