El projecte de la secció de bàsquet del Martinenc continua en bones mans. El club del Guinardó ha anunciat que renova el tècnic, Hugo González. Serà la desena temporada de l’entrenador al capdavant dels vermells.

Una temporada bona

Un cop confirmat per la Federació Espanyola de Bàsquet que les Lligues es donen per finalitzades, el Martinenc ha cregut oportú seguir confiant en Hugo González. La temporada de l’equip era, fins al moment de l’aturada, més que acceptable, quart classificat i, per tant, col·locat a la part mitjana alta del grup C-B de la Lliga EBA.

Hugo González, un tècnic de la casa

Hugo González s’ha mostrat “molt content de seguir al club i continuar pertanyent a la família” vermella. Tal com el tècnic recorda serà la desena temporada al capdavant de l’equip i “l’objectiu segueix sent aconseguir èxits i triomfs”. La trajectòria de l’entrenador és per emmarcar, ell mateix explica que han aconseguit “vuit ascensos en les nou temporades anteriors i també vuit títols” i acaba dient que l’última temporada, en la qual han aconseguit mantenir-se a la Lliga EBA, per segon any consecutiu, “ha estat la millor de la història”.