El Martinenc s’ha imposat al Morabanc Andorra amb un resultat de 78-75 a la jornada 15 de la Lliga Eba C-A. Els del Guinardó han vist com es complicava el partit que guanyaven per més de 23 punts al segon quart. Finalment, el Martinenc ha aconseguit la seva onzena victòria a la lliga.

Domini vermell a la primera part

El Martinenc ha començat el partit amb més intensitat que el Morabanc i ha anotat de tres als pocs segons de començar. Els locals han creat més joc que el seu rival i han tancat el primer quart amb un resultat de 23-9. Al segon període, la superioritat vermella ha incrementat. Els jugadors del Martinenc han mantingut una gran efectivitat en atac i no han permès al Morabanc jugar còmode en cap moment. Els vermells han marxat al descans amb un marcador favorable de 47-24.

El Morabanc posa contra les cordes al Martinenc a l’últim quart

Els visitants han començat el tercer quart més endollats i han millorat en el seu joc. El bloc defensiu del Martinenc no ha estat tan concentrat i els andorrans han aprofitat les segones jugades. Tot i la millora visitant, el Martinenc ha mantingut un bon ritme d’anotacions i el resultat ha estat de 62-44 al tercer període. L’últim quart ha estat vibrant. El Morabanc ha continuat progressant i ha posat contra les cordes un Martinenc que ha vist com la distància s’anava escurçant amb el pas dels minuts. Els visitants han aconseguit posar-se només tres punts per sota a falta d’un minut per al final i han tingut diverses ocasions per remuntar, però no han estat encertats en els tirs decisius. El Martinenc ha aconseguit endur-se una victòria que s’ha complicat amb el pas dels quarts. El resultat final ha estat 78-75.