JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter: "Al cap i a la fi penso que el resultat, tot i que és inamovible, jo crec que és el més just." PACO GARCÍA LLAMAS, entrenador de FC Martinenc: "El punt serà bo si diumenge que ve, o dissabte vinent, juguem dissabte, podem aconseguir un triomf."

Els jugadors del Guinardó han saltat a la gespa amb una samarreta de suport al seu entrenador, Paco García Llamas, que ha tornat a veure el partit des de la graderia i encara es recupera de l’operació al cor. El duel ha començat amb un gol matiner del Júpiter. Al minut 2, Israel Medina ha avançat els de la Verneda amb una rematada en el llançament d’un córner. El Martinenc s’ha refet ràpidament i al minut 12 Diego ha fallat un penal, però Xavi Morón ha aprofitat el refús de Sergio per fer l’1 a 1. Tots dos equips han tingut ocasions durant el partit però no les han materialitzat i el resultat ja no ha variat.