Tot apuntava que el gran protagonista del partit seria Velillas, que avui tornava a la titularitat després de la seva lesió. Però ha estat l'altre davanter titular qui s'ha erigit com a estrella del partit. Elhadji, ha fet un hat-trick per aconseguir la primera victòria a domicili dels del Guinardó. A El primer gol l'ha fet al minut 5 amb un xut de fora l'àrea. Una jugada desgraciada ja que ha suposat la lesió d'Oriol González, que s'ha trencat el peroné. El Sabadell s'ha refet ben aviat i Cesc ha empatat el partit amb una rematada de cap. El partit estava ben viu i Elhadji s'ha encarregat d'animar-lo encara més. El davanter del Martinenc ha aconseguit el segon del seu compte particular en rematar un córner. Velillas ha pogut ampliar diferències, però el seu xut ha marxat fora. Els arlequinats han respost amb una jugada en què Aleix Vall ha estat providencial llançant-se a terra per interceptar el xut del davanter local. A la segona part, Sandro ha finalitzat una bona jugada dels vallesans i ha empatat a 2 el partit. Els arlequinats han tingut ocasions per posar-se al capdavant però Carulla ho ha impedit. Calia un cop d'autoritat i Elhadji ha tornat a aparèixer per signar el hat-trick amb un gran xut de volea. El Sabadell ha tornat a tenir l'empat però Alberto ha tret la pilota sota la línia. Per arrodonir la tarda, Velillas ha celebrat la reaparició amb el 2 a 4, després de finalitzar un bon contraatac.