El Martinenc ha sumat la tercera derrota consecutiva. Aquest cop ha perdut per 1 a 2 davant el Granollers. Joel Sánchez ha avançat els vallesans. A l’inici de la segona part, David López ha aconseguit l’empat a un per als del Guinardó, però, una vegada més, la sort els ha girat l’esquena i Eric ha comès penal. Riki l’ha transformat i ha donat la victòria al Granollers per 1 a 2.

Una victòria en 10 jornades

El Martinenc continua sense agafar el pols a la Tercera i ha tornat a perdre a casa. La tercera derrota consecutiva d’uns diables que ara mateix són últims a la classificació, amb set punts. De res no ha servit que Miguel López se senyés abans de jugar davant el Granollers. Els vallesans han dominat la primera meitat i Joel Sánchez ha aprofitat una centrada de Pastells per fer el 0 a 1 al minut 20. El gol no ha variat ritme del matx i només la manca de punteria visitant ha impedit que el Granollers sentenciés en els primers 45 minuts. Les aturades de Juanmi han donat impuls als barcelonins, que han revifat a les acaballes de la primera meitat obligant Sergio a lluir-se a xuts de Joel i de Marçal.

Joel celebra el 0 a 1

El gol, un miratge

La represa ha començat de la millor manera possible, i David López ha empatat el matx amb una rematada de cap a centrada de Marçal. Amb més de 40 minuts al davant i 1 a 1 a l’electrònic, el Martinenc ha cregut en la remuntada. Però els jugadors de Miguel López no tenen la confiança necessària i el Granollers ha tornat a dominar el joc. Juanmi ha tornat a aparèixer per evitar l’1 a 2 i el pal ha refusat el xut de Pau Darbra en el que hauria estat el gol de la jornada. Però és clar, tant insistir, al final han acabat fent el segon. Això sí, ha arribat amb un penal absurd i evitable d’Èric que Riki ha transformat al minut 74. El gol ha fet que el partit es trenqués encara més, i d’una àrea es passava a l’altra sense respir. Ideal perquè els porters aprofitessin per treure múscul però no suficient perquè el marcador es tornés a moure. El Martinenc suma set punts en 11 jornades, unes xifres que han de començar a revertir com més aviat millor.