Martinenec- can vidalet
@martinenc

El Martinenc i el Can Vidalet han empatat al Guinadó en un partit sense gols. Els de Javi Gómez han sumat només un punt en un partit molt igualat. Els vermells venien amb bones sensacions després de guanyar 1-2 al Vilanova i la Geltrú. L’empat ha deixa un regust agredolç als locals, ja que frena momentàniament l’aspiració d’entrar a formar part del grup capdavanter de la classificació.

Empat amb poques ocasions

A la primera part els dos equips han sortit molt bé al camp, fet que ha reduït les ocasions de gol. Durant els primers 45 minuts només han destacat dos xuts a porteria, un al minut 9 d’Iván Garcia i una rematada de cap d’Ahufinger al minut 25. A la represa, els locals han millorat ofensivament i han creat més perill a la porteria contrària. A les acaballes del partit els dos equips han gaudit d’ocasions clares que podien haver decantat el marcador, però finalment ha acabat amb un empat sense gols.

Repartiment de punts al Guinardó

Amb aquest empat els dos equips deixen escapar un punt aquesta jornada. El Martinenc es col·loca setè a la classificació, a vuit punts del líder. En canvi, el Can Vidalet ocupa la dotzena plaça, a només dos punts de la zona de descens.