Martinenc
@DaniFalconLopez

El FC Martinenc ha tornat a la competició de la Primera Divisió Catalana amb una victòria contra l’Atlètic Sant Just FC. Dos gols de Roland Garrós, en el minut 42 de la primera part i en el 62 de la segona, han donat la victòria als locals al Municipal del Guinardó. El gol visitant de Faustino, en el temps afegit, ha deixat el marcador definitiu per 2 a 1.

Líders de la competició

Els diables vermells només havien pogut debutar a la competició amb una victòria contra el Martorell el 4 d’octubre passat. Des de llavors, els del Guinardó no havien tornat a la competició, ajornada pel coronavirus. De moment, els homes entrenats per Javi Gómez són líders invictes del Subgrup 2B amb dues victòries de dos partits, el mateix registre que el Mollerussa.