Victòria treballada del McnTeam SESE a la Lliga EBA davant el Maristes Ademar de Badalona per 72 a 75 en un partit que s’ha hagut de decidir a la pròrroga. Amb la victòria, el conjunt Xavi Pardina se situa quart a la classificació.

Partit amb alts i baixos

Els dos equips han arribat al matx empatats a punts i amb un SESE que havia guanyat les tres últimes jornades amb resultats molt ajustat. I contra els Maristes la dinàmica ha estat la mateixa. El primer període ha acabat amb un 18 a 25 favorable al conjunt de Nou Barris. El marge de set punts l’han pogut mantenir fins al descans. A la mitja part, els de la Secció Esportiva Santa Eulàlia guanyaven per 36 a 43.

A la segona part, l’Ademar ha reaccionat, i de quina manera. Parcial de 19 a 9 en el tercer quart i marcador de 55 a 52 favorable als badalonins. La igualtat s’han mantingut aleshores fins al final del partit. En acabar els 40 minuts, el resultat d’empat a 67 ha obligat a jugar una pròrroga.

Aquí, el SESE ha estat més encertat i amb un parcial de 5 a 8, els barcelonins han aconseguit fer-se amb els dos punts en joc. El conjunt de Nou Barris ha encadenat cinc victòries seguides després de perdre a la sisena jornada contra l’Igualada.