mariajo pons i raiza santos jjugadores Espanyol

Les jugadores del RCD Espanyol Mariajo Pons i Raiza Santos no continuarà a l’equip blanc-i-blau la propera temporada. En el cas de la portera, ha estat el club qui ha rescindit l’acord ja que Mariajo tenia contracte fins al 30 de juny del 2021. En el cas de la davantera brasilera, el contracte va acabar el 30 de juny.

Mariajo Pons, tres temporades al club

La portera va arribar fa tres temporades a l’Espanyol provinent del Saragossa. Però aquest any, que acabarà la seva segona etapa al club blanc-i-blava, s’ha estat tota la temporada sense poder jugar per una lesió al dit. Una lesió encara no ha pogut curar-se del tot. Ara, la jugadora confia a recuperar-se ben aviat i poder afrontar nous reptes personals i professionals al marge de l’entitat periquita.

Raiza Santos, vist i no vist

La davantera brasilera Raiza Santos posa fi a la seva etapa al RCD Espanyol de Barcelona després de finalitzar el seu contracte el 30 de juny del 2020. La jugadora va arribar al conjunt espanyolista al gener per reforçar les files d’atac i ha disputat quatre partits de Lliga i ha aconseguit un gol. Amb la incorporació de Raiza Santos, l’Espanyol buscava una jugadora que al seu país d’origen havia destacat per ser la tercera màxima golejadora de la Lliga brasilera l’any 2019.

De moment, el club blanc-i-blau ja ha anunciat 10 baixes, inclosa la de l’entrenador Jordi Ferrón, i només una alta, la de la jugadora del Madrid CFF Laura Fernández. L’altra incorporació ha estat la de Raquel Cabezón, com a nova responsable del futbol femení de l’entitat perica.