Marc Gasol, nou jugador Bàsquet Girona

Marc Gasol ha estat presentat com a jugador del Bàsquet Girona. L’exjugador de l’NBA torna al club en el qual va jugar durant dues temporades i ara ho farà a la Lliga LEB Or amb els gironins. El pivot ha assegurat que voldria jugar el pròxim 3 de desembre en el partit que enfrontarà el Bàsquet Girona amb el Peñas Osca.

Les primeres paraules del retorn de Gasol a Girona

En un acte de presentació fet al pavelló de Fontajau, Marc Gasol ha assegurat que “estic molt il·lusionat amb la rebuda i amb moltes ganes de jugar a bàsquet. Tinc moltes ganes de debutar i espero poder-ho fer el pròxim 3 de desembre“.

El jugador, que va rebutjar una oferta del Barça per jugar amb el club blaugrana tal com va fer el seu germà, ha reconegut que “Girona és un sentiment, és un somni. Sempre he tingut aquest vincle emocional amb la ciutat. Des dels 15 anys tinc una relació especial amb aquest club i amb la ciutat”.

Per acabar, Gasol ha enviat un missatge a l’afició gironina ja que “fa un parell de dies que estic a la ciutat i és espectacular. Vull tornar tota l’estima que he rebut i vull que l’esport a Girona segueixi creixent i transmetre tot el que encara puc donar”.

Marc Gasol es queda a Girona

El jugador havia rebut una oferta del Barça per jugar al Palau Blaugrana