Marc Gasol ja és jugador lliure després d’arribar a un acord amb els Memphis Grizzlies, equip al qual el van traspassar els Lakers, per rescindir el contracte. Amb 36 anys, Marc Gasol podria tornar a jugar en un equip català després de marxar a l’NBA l’any 2008.

Marc Gasol, destinació Girona

Marc Gasol és el president del Club Bàsquet Girona, i es dona el cas que el Gasol president podria negociar amb el Gasol jugador per incorporar-se a l’equip de Leb Or. Gasol continua treballant per estar en forma quan es resolgui el seu futur, tot i que, de moment, no ha fet com en altres ocasions i no s’ha entrenat amb el Girona.

Pel que fa al Barça, les opcions d’arribar de nou al Palau Blaugrana són pràcticament impossibles. El directiu responsable de la secció, Josep Cubells, ha dit aquest dijous 16 de setembre que “el Barça no contempla la opció d’incorporar Marc Gasol”. El desig del jugador, tal com ell ha expressat públicament en moltes ocasions, és tornar a jugar al final de la seva carrera al club que ara presideix, el Club Bàsquet Girona.