La Marató de Barcelona ha superat les dificultats motivades per la crisi sanitària. Els més de 13.000 inscrits de la prova poden recórrer els més de 42 quilòmetres i 195 metres de recorregut de manera virtual a partir d’aquest diumenge. El període d’inscripcions continua obert i seguirà així fins al dia 15 de novembre, quan la prova es donarà per finalitzada. La participació és totalment gratuïta.

Un format renovat

L’objectiu del nou format de la Marató no és només vèncer la crisi sanitària. El fet que el recorregut es faci de manera virtual permet a tothom participar des de qualsevol lloc del món. A més, els corredors podran completar el recorregut al llarg dels dies i no cal fer tot el quilometratge d’una tacada.

Els barcelonins fan el recorregut de la marató

És evident que la marató de Barcelona 2020 és molt diferent que l’habitual, però els barcelonins han volgut fer-li costat. Els corredors han pogut posar-se a prova sense avituallaments i sense el trànsit tancat, però molts d’ells han volgut fer el recorregut habitual per completar els 42,195 km. L’Avinguda de la Reina Maria Cristina ha tornat a ser el punt neuràlgic de la marató, sortida i arribada de la cursa més emblemàtica de la ciutat.