marato

La Marató de Barcelona, com la gran majoria d’esdeviments del món de l’esport, s’ha vist afectada per la pandèmia del coronavirus. La cursa ha estat ajornada i la data nova per celebrar-la és el diumenge 25 d’octubre.

La Marató proposa tres possibilitats per als inscrits

La prova estava prevista per al diumenge 15 de març, però davant el risc de contagi de la covid-19 l’organització va decidir que el millor que es podia fer era ajornar-la. Davant d’aquest ajornament s’obren diferents opcions per a les persones que hi estaven inscrites. L’organització de la Marató ofereix tres possibilitats per mantenir la inscripció:

  • Si pots participar en la cursa el proper 25 d’octubre, no has de fer res. Automàticament la inscripció ha passat a aquesta data.
  • Si el que vols és participar en l’edició del diumenge 14 de març del 2021, has d’accedir a aquesta pàgina. Un cop aquí has d’utilitzar el mateix tipus de document que quan vas fer la inscripció per a l’edició del març del 2020 (DNI/CIF, passaports…) i posar el mateix número que vas posar en el moment de fer la inscripció.

La data límit per fer el canvi és el 15 de maig del 2020

  • Si cap de les dues opcions serveix, l’organització proposa passar la inscripció de la Marató del 25 d’octubre a una altra persona.