El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, ha explicat a betevé que “el Cerdanyola té dos avantatges: jugar a casa i guanyar en cas d’empat i, també, volen tenir-ne una altra i no estem d’acord, no és competitiu que ells tinguin afició i nosaltres cap“. El mandatari andreuenc ha afegit que “ens han donat 25 entrades i el Granollers ens va donar la meitat”.

Camino diu que “l’afició del Sant Andreu volen anar a Cerdanyola i nosaltres hem de calmar els ànims. Estem mirant si podem posar pantalles al Narcís Sala, però l‘ambient està molt calent, l’afició del Sant Andreu se sent humiliada i la directiva entenem que no és de rebut que no tinguem cap entrada i ells totes, és el més injust que hi pot haver en una competició”. El president andreuenc explica que “he parlat amb el president del Cerdanyola, però no en volen saber res”.

El problema de les entrades

Diumenge, 6 de juny, a les 18 h el Sant Andreu juga la final del play-off d’ascens a Segona Federació contra el Cerdanyola. El partit es diputarà a Les Fontetes, però els vallesans han comunicat que no posaran entrades a la venda per als aficionats. Una mesura que no ha agradat als andreuencs que han demanat a la Fedaració Catalana disposar de 100 entrades.

Fontetes

El Cerdanyola no ven entrades

La final Cerdanyola – Sant Andreu no tindrà entrades a la venda. Només els socis i el futbol base de l’equip vallesà podran optar a una de les poc més de 300 entrades d’invitació que estaran disponibles per veure el seu equip. La decisió del Cerdanyola de no posar entrades a la venda ve motivada pels protocols anticovid. Les Fontetes té un aforament de 1.000 persones, però per les mesures de la pandèmia només s’hi permet entrar a la meitat. D’aquestes 500, hi ha les invitacions per a jugadors i famílies, directius i patrocinadors i el club ha decidit donar prioritat als socis de la casa que han seguit l’equip durant tot l’any, que ara disputa el partit més important de la seva història. Per al Sant Andreu, doncs, només queden les invitacions que el club andreuenc ja ha dit que sortejarà amb els seus aficionats. Els quadribarrats esperaven tenir un nombre d’entrades assignades i han demanat a la Federació Catalana de Futbol que el Cerdanyola els cedeixi 100 entrades o un percentatge. En cas de no rebre-les, el Sant Andreu demana que el matx es jugui a porta tancada.