La Unió Esportiva d’Horta va crear fa dos anys un manual de bones pràctiques i ara amb l’ajut de l’expert en assessorament esportiu Ernest Iñesta estan duent-lo a la pràctica.

El Manual de bones pràctiques arribarà a tothom

El club esportiu està fent sessions amb els directius de l’entitat i amb els entrenadors de tots els equips perquè puguin transmetre els coneixements que hi ha en el manual. L’entitat és conscient del valor cívic i educatiu que té l’esport i ha posat en marxa un programa d’actuacions que donen continuïtat i potencien els valors corporatius de l’entitat en l’esport. Tècnics i tècniques de les diferents seccions són els encarregats d’aplicar i difondre els continguts del document sobre les bones pràctiques. A més, jugadors i pares també rebran sessions de caràcter reflexiu per tenir una visió comuna de l’esport juntament amb els entrenadores i entrenadors.

Aspectes com els valors personals, el lideratge, la gestió de les emocions o el joc net, contraposats a l’incivisme en el món de l’esport, són alguns dels temes que s’han tractat en aquestes sessions organitzades.