Manresa semifinlaista torneig d'Històrics 2022

El Manresa s’ha convertit en el quart i últim semifinalista del Torneig d’Històrics 2022. El conjunt del Bages, un dels favorits, s’ha imposat en els dos enfrontaments, contra l’Horta i contra la Grama, per mirar de buscar un lloc a la final. Curiosament, la classificació del Manresa deixa exactament els mateixos semifinalistes que en l’edició de l’any passat:

• Terrassa FC – UE Sants
  • UE Sant Andreu – CE Manresa

Triomf còmode de la Grama contra l’Horta

La Fundació Esportiva Grama va començar molt bé l’enfrontament. Als tres minuts i, en una bona jugada col·lectiva, Álex Montalbán va aconseguir l’1 a 0, que encarrilava el partit per als de Santa Coloma. El mateix jugador va aconseguir el 2 a 0 en aquest cas a les acaballes del matx.

FE Grama 2- UA Horta – 0

Nou duel desigual

El segon partit va acabar també amb el mateix resultat, 2 a 0 a favor del Manresa davant d’un Horta que tampoc no va poder fer res contra un equip de la Segona RFEF. David Acedo en el minut 19 i Javi López en el 42 van ser els golejadors que deixaven un partit final emocionant.

CE Manresa 2- UA Horta -0

Les coses se li van posar de cara al Manresa amb un gol matiner al minut 3 de Noah Baffoe, i podrien haver fet el 2 a 0 si Pau Darbra no hagués enviat un penal al pal. Tot i els intents de la Grama, va ser un altre cop Noah qui va fer el 2 a 0 en el minut 34. El 2 a 1 de Rolo en el 40 va posar certa emoció però el Manresa tornarà a jugar les semifinals dels Històrics per segon any consecutiu.