Manresa

El Manresa s’ha convertit en el quart semifinalista del Torneig d’Històrics del 2021. Els manresans ha guanyat els dos partits de la fase de grups que han disputat. Han estat victòries contra el Figueres i el Cerdanyola. Ara els del Bages s’enfrontaran al Sant Andreu a les semifinals.

CE Manresa – UE Figueres (2-1)

El partit que ha obert aquesta última jornada de la fase de grups ha enfrontant el Manresa i el Figueres i ha acabat amb victòria dels manresans. Tot i això han estat els gironins, els qui s’han avançat en el minut 22, quan una centrada de Dani Gómez l’ha rebutjat sense voler Amantini introduint-se la pilota en la pròpia porteria fent el 0 a 1. Els manresans no han baixat els braços i primer han buscat l’empat i aquest ha arribat en el minut 34. Amantini s’ha refet de l’errada anterior i ha marcat l’1 a 1. I només tres minuts més tard els del Bages han capgirat el marcador gràcies al gol de Jordi López que ha situat el 2 a 1.

CF Cerdanyola – UE Figueres (1-0)

El Figueres com a perdedor del primer partit ha jugat el segon de manera consecutiva davant el Cerdanyola, un equip de categoria superior. De totes maneres, l’enfrontament ha estat força igualat en els primers minuts i només un xut de Servetti, que ha aturat Mario ha trencat la monotonia. En el minuts 35 ha arribat el gol dels vallesans. Xut de Pitu que Mario, poc encertat, ha vist com significava 1 a 0, que al final ha estat el resultat definitiu.

CF Cerdanyola – CE Manresa (0-1)

El tercer i definitiu partit ha enfrontat el Cerdanyola i el Manresa. Els manresans en tenien prou empatant el partit per accedir a les semifinals. El matx ha estat igualat i s’ha decidit en el minut 38, quan Noah ha marcat pels begencs i els ha classificat directament per a les semifinals.

La primera semifinal del Torneig d’Històrics la disputaran el Sants i el Terrassa aquest dissabte a les 17 h.