La Unió Esportiva Sant Andreu ha confirmat fa una hora que han fitxat un nou entrenador. Es tracta de Manolo Márquez, que la temporada passada va dirigir el Prat. La presentació serà divendres a les cinc de la tarda.

L’arribada de Dólera al Prat va deixar Manolo Márquez sense equip, però l’opció del Sant Andreu permetrà que seguim veient el barceloní en acció a les banquetes de Tercera. Márquez és un vell conegut del futbol a la nostra ciutat. La temporada 2006-2007 va dirigir l’Europa, amb un jove Àlex Delmàs a les seves ordres. Va passar pel Prat i el Badalona abans de començar una aventura a l’Espanyol B. Allà donava indicacions a Sergio González, que llavors era el seu segon. Márquez mai no s’ha mossegat la llengua en les rodes de premsa.

Ara aterra al Narcís Sala, amb el repte de tornar la il·lusió als aficionats del Sant Andreu després d’un final de temporada convuls. Se li gira feina, haurà de començar a confeccionar l’equip quan la resta de rivals tenen la feina feta. Això deixa totes les banquetes barcelonines de Tercera ocupades. Albert Poch a l’Europa, Toni Escudero a la Monta i Juanjo García al Júpiter.