Queden poc més de 24 hores per la tornada de la semifinal del play-off d’ascens a l’Stage Front Stadium. L’Espanyol arriba a l’enfrontament en una situació molt favorable, ja que com que és l’equip més ben classificat, una derrota per la mínima els valdria per classificar-se a la final. Manolo González, però, assegura que “l’equip no pensa que està fet, diumenge ja ho vam deixar clar, queden 90 minuts i estem molt conscienciats de la responsabilitat que tenim“. El tècnic blanc-i-blau ha explicat que tot i el resultat de l’anada, no hi ha res fet i que “hem de pressionar i mossegar com animals”, ja que “serà un partit difícil contra un molt bon rival, i hem de mantenir el cap fred“.

L’afició blanc-i-blava serà el dotzè jugador

L’Espanyol comptarà amb el suport de l’afició contra l’Sporting. Les entrades que s’han posat a la venda s’han exhaurit, i es calcula que l’Stage Front Stadium estarà ple de gom a gom per l’enfrontament d’aquest dijous. “No tenia cap dubte que els pericos estarien amb nosaltres. Mai no han fallat al llarg de la història d’aquest club. Ens duran a la victòria, segur“, ha assegurat Manolo González, que valora molt positivament el suport de la grada al llarg de la temporada.

Pol Lozano i Sergi Gómez, baixes per l’enfrontament

El conjunt blanc-i-blau arriba en bon estat de forma al partit i només compta amb les baixes de Pol Lozano, que encara no s’ha recuperat de la seva lesió, i Sergi Gómez, que va ser expulsat al Molinón en una acció molt polèmica, ja que el maresmenc ni tan sols era al terreny de joc. González ha explicat que “és una baixa sensible” i que “no crec que passés res greu com per sancionar-lo un partit”.