L'Espanyol eliminat de la Copa pel Mallorca
@RCDMallorca

L’Espanyol ha dit adeu a la Copa després de perdre contra el Mallorca per 2 a 1. Els blanc-i-blaus s’acomiaden de la competició després que el gol de Puado no hagi pogut igualar els de Kubo i Abdón Prats.

Gol de Kubo i poca cosa més

La primera aproximació l’ha fet l’Espanyol. Ha estat amb un bon xut d’Óscar Gil, al minut tres, que Leo Román ha aturat en dos temps. La pressió dels de Vicente Moreno ha continuat. Al quart d’hora, Pedrosa ha fet un bon xut a les mans del porter del Mallorca.

Després d’aquestes dues aproximacions, els locals han fet un pas endavant. El conjunt de Luis García s’ha apropat amb més perill a la porteria d’un Diego López que avui ha recuperat la titularitat a la porteria blanc-i-blava.

A la mitja hora del partit ha aparegut Raúl de Tomás. El xut del madrileny ha sortit, però, per sobre el travesser de la porteria balear. Un minut més tard i després d’una falta de Sergi Gómez a Amath Ndiaye, Take Kubo ha fet el primer gol del partit. El xut de falta directa ha passat per sobre la tanca i Diego López, tot i tocar-la, no ha pogut evitar l’1 a 0.

L’emoció, a la segona part

Després del descans, l’equip de Vicente Moreno ha sortit a la recerca de l’empat. Al minut 49, RDT ha xutat des de la frontal, però la pilota ha sortit fregant el pal. Sis minuts després ha estat Keidi Bare qui ha xutat alt. Dos ocasions blanc-i-blaves i el Mallorca no ha volgut patir més. Ha avisat amb un xut d’Amath, que ha aturat Diego López. Però dos minuts més tard, i a la sortida d’un córner, Abdón Prats ha fet, de cap, el 2 a 0 al quart d’hora de la segona part.

L’Espanyol, però, ha reaccionat. Puado ha fet el 2 a 1. Ha estat un gol amb suspens, ja que després de sis minuts de revisió per part del VAR, l’àrbitre ha acabat validant el gol. En el temps afegit i quan l’Espanyol jugava amb 10 homes per expulsió de Pedrosa, Raúl de Tomás ha tingut l’ocasió d’empatar, però ha xutat molt desviat. Amb el triomf, el Mallorca passa a ser equip dels quarts de final de la Copa.