Malcom Delaney deixa el Barça

Un dia després de tornar als entrenaments, el Barça de bàsquet ha anunciat la marxa de Malcolm Delaney de l’equip de Pesic. El jugador, que acabava contracte el 30 de juny, es trobava als Estats Units, ja que va marxar quan va esclatar la crisi del coronavirus.

Finalització del contracte

En un breu comunicat emès pel club blaugrana s’anuncia que “el club i el jugador Malcolm Delaney han arribat a un acord per finalitzar el contracte que els unia”. El jugador acabava el seu compromís amb el Barça el 30 de juny i a la primera sessió d’entrenament feta pels blaugrana després del confinament ja no es va entrenar amb els seus companys.

Delaney, que tenia opció d’ampliar el contracte amb el Barça per un any més, es trobava des de feia dies als Estats Units. El jugador, mitjançant les xarxes socials, s’havia mostrat crític amb l’obligació que molts equips de l’Eurolliga obliguessin els jugadors a quedar-se a casa i no marxar als seus paisos d’origen. En el cas del base, però, es dona la circumstància que tota la seva família és als Estats Units.

Només una temporada de Delaney

Malcolm Delaney va fitxar pel Barça a inici de temporada per cobrir la baixa de llarga durada de Thomas Heurtel. El nord-americà tornava a posar-se a les ordres de Svetislav Pesic després de fer-ho ja amb ell al Bayern de Munic, la temporada 2013-2014.

En aquesta temporada, Delaney ha jugat 19 partits de la Lliga ACB amb una mitjana de 10,7 punts per partit i una valoració de 9,7. A l’Eurolliga, l’exbase blaugrana havia disputat un total de 584 minuts en els 26 partits que ha jugat amb una mitjana de 10 punts per partit.

malcolm delaney fitxa Barça 2019
@FCBbasket

Comiat del jugador

Mitjançant el seu twitter, el jugador s’ha acomiadat de l’afició dient que “la meva relació amb el Barça no ha acabat com jo volia, però la vida i els negocis no sempre van pel mateix camí.”